DaaYo yoga

Hemsida, marknadsföring och sociala medier

Hemsida

DaaYo yoga hade en hemsida sedan tidigare men behövde en ny design då företaget bytt fokus och målgrupp.

Den nya hemsidan har fått en ny användarvänlig design, nya typsnitt och nya färger med tillräckliga kontraster. Den röda färgen från logotypen behölls men kompletterades med mer neutrala färger.

I samband med publiceringen av den nya designen gick jag även igenom och tog bort alla onödiga plugins och tunga mediefiler som låg kvar sedan tidigare.

Marknadsföring

Danielle ville även ha hjälp med annonsering på Instagram och Facebook inför kommande kursstart.

Till det tog jag fram material till två annonskampanjer med 3-4 annonser i varje. Var och en av annonserna anpassade till de tre olika format som behövs på olika platser.

Designade även ett reklamblad och ett informationsblad enligt samma grafiska profil för utskrift.

Sociala medier

I samband med annonseringen behövdes också ett företagskonto skapas på Instagram. Till detta skapade jag och publicerade 10 inlägg utspritt över några veckor.
LM webb har hjälpt mitt företag med annonsering, inlägg på sociala medier samt byggande av en ny hemsida. Jag är otroligt nöjd med det jobb Linda gjort! Hon är väldigt duktig, hjälpsam och trevlig! Hemsidan är nu snyggare, enklare och bättre uppbyggd.

Annonskampanjerna hon skapat är snygga och lockande och jag kan enkelt, med små ändringar, återanvända kampanjerna och inställningarna själv. Annonserna är så mycket bättre än vad jag själv kunnat skapa!

Jag har bara positivt att säga om LM webb och rekommenderar företaget varmt!
Danielle
DaaYo yoga
©2024 LM Webb AB