Tillväxtbyrån

Hemsida

Tillväxtbyrån hade tidigare en hemsida på Hemsida24 och behövde hjälp med att flytta den till ett webbhotell och WordPress.

Från hemsida24 går det inte att flytta hemsidan utan den behöver byggas upp från grunden.

Den nya hemsidan har fått en ny användarvänlig design, nya typsnitt och nya färger som har tillräckliga kontraster. Flera undersidor har slagits ihop till färre sidor med mer innehåll och duplicerat innehåll är borttaget.

Vid publiceringen av sidan har de gamla URL adresserna omdirigerats till de nya sidorna.

Jag hjälpte även Maria med att flytta domänerna till samma leverantör som webbhotellet och sett till att e-post m.m. fortsatt fungerade.
Jag anlitade Linda på LM webb AB för att flytta över min hemsida från Hemsida24 till WordPress och för att förnya utseendet och tillgängligheten på sidan.

Resultatet överträffade mina förväntningar och jag är mycket nöjd med de förändringar som gjordes. Linda har inte bara en djup kompetens inom området utan hade också en mycket god blick för detaljer.

Hennes pedagogiska förmåga gjorde också att jag själv lärde mig mycket under projektet. Det var väldigt lätt att komma i kontakt med Linda och bemötandet var alltid snabbt, tillmötesgående, kompetent och trevligt.

Jag känner mig verkligen nöjd och rekommenderar varmt LM Webb AB för liknande uppdrag!
Maria Nordh
Tillväxtbyrån
©2024 LM Webb AB